De top vijf uitgaansplekken in het zuiden van spanje

0

Spanje is leuk als je op zoek bent naar cultuur, geschiedenis, literatuur en bovenal zon. Maar onder jongeren staat Spanje vooral bekend als uitgaansoord. Veel jongeren trekken naar hun middelbare school massaal naar Spanje om daar de goede (of slechte) resultaten van hun schoolexamen te verdrinken. Goedkope vakanties worden jaarlijks aangeboden door jongerenorganisaties die campings en appartementjes rond de kust aanbieden. Zo kent Zuid-Spanje ook nog een aantal mooie uitgaansgelegenheden. Welke club niet mag ontbreken tijdens jouw stapvakantie lees je hier.

Stappen in Torremolinos
Torremolinos is al een populaire badplaats onder toeristen. Het uitgaansleven doet het daar ook erg goed. Er zijn talloze bars en clubs waar je terecht kunt tot in de late uurtjes. Welke bar het goed doet, is Arcos bar. De hosts zijn er vriendelijk, de muziek is er goed en de alcohol vloeit rijkelijk; de cocktails smaken er namelijk fantastisch. Als je er één keer geweest bent, dan kom je er zeker terug!

Drinken in Granada
Wil je dansen totdat je erbij neervalt? Ga dan naar Paripé in Granada. Deze club is een zeer leuke club. Je hebt een ruime keus aan cocktails, de shotjes smaken fantastisch. De sfeer is er goed en de muziek die gedraaid wordt is leuk. Dus als je een fantastische avond wilt beleven, mag je deze club niet overslaan. Er worden ook regelmatig wat themafeestjes gehouden, zoals een tropical party. In de zomer weet jij waar je naartoe moet gaan!

Flamenco in Sevilla
Ben je wat minder van het uitgaan en dansen, maar wil je wel een avondje uit? Ga dan naar La Carboneria. Hier kun je gratis kennis maken met flamenco. Je kunt er ook wat eten en drinken. Maar leun vooral achterover en laat je betoveren door deze verleidelijke dans. Het liveoptreden zal je zeker bij blijven. Er hangt een leuke sfeer, het is er niet zo toeristisch, maar meer het pure Spaanse leven.

Alternatieve muziek in Málaga
Houd je van alternatief? Ga dan naar Club Velvet in Málaga. Hier kom je het wat vrijer volk tegen. De club bevindt zich in het centrum van de stad. Elk weekend vindt er wel een concert plaats en op andere momenten kun je er prima feesten. Club Velvet is geopend van donderdag tot en met zondag van 23.00 tot 06.00 uur.

Stappen aan het strand
Marbella staat bekend om luxe. Dit zie je ook terug in Nikki Beach, een luxe keten die over de hele wereld te vinden is, zo dus ook in Marbella. De club ligt aan het strand, heeft een eigen zwembad. Er zijn regelmatig themafeesten waarbij de hele aankleding in stijl is. Mis het niet als je in Marbella bent.

Vervelen hoef je je niet op vakantie. Er is voor iedereen wel wat te doen. Houd je van muziek en stappen, dan ga je naar een club die tot in de late uurtjes open is. Houd je liever van muziek waarbij je niet hoeft te dansen, ga dan naar een concert of een flamenco voorstelling.  

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.