Uitstapjes voor kinderen

0

Als je kinderen hebt, wil je natuurlijk ook met hen op vakantie. Maar wat ga je precies doen? Niet alle kinderen houden van wandelen door de bergen, de hele dag op het strand liggen kan vervelen en culturele uitstapjes is niet voor iedereen weggelegd. Het is leuk om wat met zijn allen te doen, als gezin samen. Maar wat kun je dan wel samen gaan ondernemen als je in Zuid-Spanje bent? Kinderen houden van attracties, maar waar moet je dan naartoe? Hieronder kun je lezen welke uitstapjes je als gezin samen kunt maken.

In de attracties…
Vlakbij Málaga likt een pretpark, Tivoli World. Het heeft meer dan veertig attracties en je kunt er prima een dagje vermaken. Kinderen onder de één meter en volwassenen boven de 65 jaar mogen gratis naar binnen. Je hebt er achtbanen, je kunt er karten. Ga in de zweefmolen of in de mysterieuze boot. Er is ook een soort kermis aanwezig met een reuzenrad wat voor veel plezier zorgt. Ook voor de allerkleinsten is er voldoende amusement. Een entreekaartje kost maar € 7,95 en daar heb je de hele dag plezier van!

Hollywood in Zuid-Spanje
Vinden jij en je kinderen het leuk om films te kijken? Altijd al naar Hollywood gewild? Dan is dit misschien je kans. In het zuiden van Spanje heb je een miniatuurversie van Hollywood. Oasys MiniHollywood ligt in de regio Almería in het plaatsje Tabernas. Het Wilde Westen wordt hier nagespeeld. Je kunt hier genieten van liveshows, er is een soort dierentuin met meer dan 800 dieren. Tevens kun je hier een hapje eten en is er een zwembad. Het is er niet goedkoop: volwassenen betalen € 22,50 voor een kaartje n kinderen tussen de 4 en 12 jaar betalen € 12,50 voor een ticket. Kinderen onder de vier jaar mogen gratis naar binnen.

Sevilla, meer dan alleen een romantische stad
Sevilla is niet alleen een romantische stad, maar je hebt er ook een attractiepark. Sevilla is een zeer geschikte vakantiebestemming voor gezinnen. Je hebt er voldoende culturele activiteiten, maar je hebt ook het mooie weer en er is een attractiepark, Isla Mágica (Magisch eiland) in de wijk Triana. Het pretpark speelt zich af in de zestiende eeuw en heeft op elk stuk terrein een ander thema. Er is bijvoorbeeld een thema piraten of een thema indianen. Er zijn achtbanen, een carrousel, schommels en vele andere attracties. De shows die opgevoerd worden zijn gericht op kinderen. Ook dit park is niet heel goedkoop. Kinderen tot en met vier jaar mogen gratis naar binnen. Voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar betaal je € 21,- en voor kinderen vanaf 13 jaar en volwassenen betaal je een entree van € 29,-. Dat is niet mis, maar dan krijg je wel een schitterende dag die ze nooit vergeten.

Mocht je dus op vakantie zijn in Zuid-Spanje en een dagje iets leuks willen doen met de kinderen, dan heb je hierboven in ieder geval een keus uit drie parken die het zeker goed gaan doen bij de kinderen.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.